Monday, May 19, 2014

buku part 1 chemical engineering for sale

sebab dah masuk part 2 ni, ada buku2 yang dah tak digunakan
nak buang sayang
so better jual la kan?
hehe

so nak jual la buku2 ni kat adik2 part one yang nak. 
or maybe course lain tapi guna buku yang sama.
mungkin ada kan?



buku pertama: fluid mechanic

buku ni mmg budak chemical engine guna.
 ni antara subjek yang kene hebat derive equation
kalau tak reti say bye2 la to your grade.
harga beli rm99.80, beli ka kinokuniya 
tapi nak jual balik rm 70 je
aku ni jenis sayang buku. so buku tak conteng walau sikit.
siap balut tau.
mmg macam brand new. 
tak tipu punya.










buku dua: bahasa inggeris
dia ada dua buku
n buku ni kira kene together gether lol
sebab kene beli dua2
harga beli rm 60
nak jual rm 40
ni pun sama
tak conteng langsung
macam brand new
sbb den malas baca buku la kot. haha
tapi kalau korg nak beli satu je pun boleh dari den.
satu rm 20 







2 comments:

  1. Akak jual buku calculus for engineering tak ? Saya student shah alam jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, tak de, akak pakai buku calculus yang lain.

      Delete