Saturday, December 22, 2012

the best ever shopping

today?
oh my 
i got to spend my time with love one
also a got to shop till i drop

mula mula rancangannya nak pergi boutique online yang baru buka kat fahrenheit
so punya la semangat jalan ke arah fahrenheit
kat fahrenheit dorang baru buka section jepun punya style
nama dia parkamaya

aku suka logo dia
nampak lawa

kedai dia tak ada pemisah dinding
hoho
aku redeem beg 
kira macam tote bag gitu
comel

bawah ni tote bag nya
pada hari ni
bag ini digunakan sepenuhnya
wahaha



yang ni pula kertas origami yang dia letak kat tgh2 box
aku pun ambik
cantik 





 lets start to talk what i have bought 
hohohohohohohohoho
first new shoe!
from vincci
super duper cute wedges

 next is cute dress from fblock 
bought it at parkamaya
they also have online shop
ladies, do check their store 
super cute!


next is blazer!
new blazer in town!
not actually in town
but in my wardrobe
hoho
from cotton on
in sungai wang
this is cute girlish blazer


and this is unique blazer
it have longer back part
serious lawa




next!
make up punya sponge
hehe
sebab aku punya dah hancur


beli kat kedai yang sama
pencil box baru
sebab aku punya pencil box pun dah hancur
ye aku tahu aku ganas
nak buat macam mana

yang ni pulak bag dari fblock
comel kan?




hari ni juga aku jumpa hanan
mama of my class
terkejut gila jumpa dia
nak menangis tadi
hehe
segan den

lepas balik g makan nan cheese dgn family
nan cheese dia terbaik dipasaran!
waktu makan nan cheese tu
cheese die banyak gila
macam pizza
best!

all of all
i really enjoy it
and thanks to abah for the money 
hohooho

No comments:

Post a Comment