Thursday, December 20, 2012

jam


setelah lama di fikir fikir

maka aku buat keputusan

nak beli jam

hehe

yoyo oo je aku ni

dari aku beli gadget

baik aku beli something yang aku betul betul perlukan

mungkin nampak macam

jam je?

tapi bagi aku kalau benda tu datang dari abah aku

cukup sentimental 

so abah aku cakap 

nak belikan aku jam jenama TITAN

sama macam dia punya jam

so aku pun dah pilih pilih dekat online

sebab dia ada laman web dia

ni yang aku pilih

tapi tak tahu ada ke tak kat kedai


kalau nak tgk detail pasal jam ni
tekan je link kat bawah ni
http://titanworld.com/my/watches/products/?id=81

No comments:

Post a Comment