Friday, June 29, 2012

setelah sebulan disini

dah sebulan rupanya aku kat KMJ ni

aku mmg dah tak ada cerita lain
tak abis-abis pasal KMJ

dah tu nak cite apa lagi?
nama pun belajar kat KMJ ni


minggu ini hidup aku teramat kelang kabut
cikgu physic aku bagaikan nak bunuh aku
dia bagi kerja menimbun
and yang paling hebat
dia suruh siapkan dalam 4 hari

masa aku dapat tugasan tu
aku pun rasa macam nak nangis

tugasan2 itu adalah

chapter 1 physic past year paper
chapter 2 physic past year paper ( ni bapak banyak )
pre report physic
report physic yang memeningkan
mathematics soalan 1 hingga 29 yang banyak anak-anak soalan


senarai-senarai menyebabkan aku yang kuat tidur bertukar menjadi pelajar yang tak tido malam
setiap hari stay up
kalau soalan die senang tak pe
soalan dia buat aku hentak kepala kat meja banyak kali

alhamdullilah aku dah berjaya siapkan kesemua nya 


kecuali mathematics

begini la nasib diriku yang malang, nasib nasib~~~

semoga aku dapat tempoh hari-hari yang mendatang
amin




No comments:

Post a Comment