Sunday, April 29, 2012

i'm gonna do what i want to do


cantik kan?

photo ini di ambil kira kira satu tahun lepas, dekat taman tasik perdana.

back to the topic.
aku dapat tawaran matrik di johor.
matrik ni yang best nya sebab dapat jimat masa.
kemudian boleh terus ambil degree. 
memang hebat. 

tapi
hati aku dah terpanggil nak buat engineering
memang engineering tu hanya sijil profersional
tapi bagi aku tu pun dah cukup worth it.
gaji tinggi. ( shopping~~~)

walau macam mana pun
aku akan buat solat istiqarah
untuk tentu kan mana yang terbaik

TAPI
(tapi lagi)
hati aku mmg nak buat engineering.
kita tengok apa yang allah akan tunjukkan pada aku nanti .



1 comment: